Promocije

Autor Super User on .

СНПЧ А7 Уфа, обзоры принтеров и МФУ

Centar za Detoksikaciju, Redukciju Težine i Antiejdž

„Da lepota odiše zdravljem a zdravlje zrači lepotom"

- Preporuke za ovo leto -

Detox Land centar za detoksikaciju, redukciju telesne težine i antiejdž za svoje stare i nove klijente spremio je specijalne popuste svojih usluga i proizvoda koji će trajati u toku Oktobra i Novembra.

Izdvajamo po Promotivnim Cenama

- Higijenski tretman lica - 1.750,00
- Tretman lica 95 % kiseonikom (abrazija + fileri) - 2.400,00
- PDT tretman ( abrazija, kiseonik, fileri, mikro struja, foto svetla ) - 2.900,00
- Radiotalasni liftig lica - 1.600,00
- Mezoterapija lica ( fileri Auriese, Fusion, NBC ) - 2.500,00
- Kavitacija+presoterapija - 1.250,00
- Mikrodermoabrazija – 1600,00

* Posebna ponuda – 3D Prirodne maske od filtrata puža
- 10 3D maski od filtrata puža + 1 Gratis po ceni od 170 din
- 20 3D maski od filtrata puža + 2 Gratis + Gratis Bio foto tretman lica

Prirodne 3D maske od filtrata puža zasluženo nose epitet lekovite antiejdž kozmetike jer svojim sastavom vidljivo unapređuju zdravlje kože lica kao i sam izgled. Eko je proizvod, oslobođen invanzivne hemije kao što je paraben, alkohol, trietanolamin, fenoksietanol, veštačke boje, mirisi, mineralna ulja. Zbog svoje univerzalnosti odgovaraju svim tipovima kože. Aplikacijom dva puta nedeljno postiže se efekat glamurozne kože lica.

Dejstvo maske:
- Regeneriše i isceljuje aknoznu i problematičnu kožu
- Revitalizuje kožu oštećenu od stresa i zagađenog okruženja
- Duboko i dugotrajno hrani i hidratizuje kožu
- Štiti kožu od UV zračenja
- Popravlja konture lica, otklanja zamor sa lica
- Popravlja teksturu kože čineći je baršunastom
- Pruža koži osećaj zategnutost, čvrstine i elastičnosti
- Bogat energetski izvor umornoj i opuštenoj koži
- Reguliše ravnotežu masnoće kože
- Vidljivo podmlađuje kožu
- Uklanja sve vrste ožiljaka jer imitira prirodne enzime kože

Program Detox Land centra

Antiejdž Program za Lice

# Multivitaminski Babor tretman
# Lifting Babor tretman
# Anesi tretman
# RTL lica
# Mezoterapija filerima francuskih brendova BCN Institute i Fusion
# Abrazija i ubrizgavanje 95% kiseonika sa koktelima # Lifting lica galvanskom, mikro strujom
# Tretman lica LED svetlima
# Mikrodermoabrazija

Program Mršavljenja

Platforma na kojoj se zasniva rad centra jeste da omogući kompleksan pristup uvek aktuelnoj problematici redukciji prekomerne telesne težine uz očuvanje i unapređenje zdravlja. Savremena tehnologija u postizanju toga je neophodna čijom primenom se rešavaju različiti problemi kao što su usporeni metabolizam, nagomilani adipociti ( masne ćelije), celulit, oticanje, slaba cirkulacija, preopterećenost organizma toksinima iz okruženja.. i kao posledica toga kožni problemi, problemi sa zglobovima i kostima, alergije, kiselost organizma, hronični umor, prevremeno starenje.

Program mršavljenja obuhvata neinvanzivne, bezbedne, komforne metode smanjenja obima željenog dela tela – stomak, noge, gluteus, nadlaktice, podbradak i to bez jo-jo efekta. Ovim postupcima uz racionalnu ishranu, povećan unos tečnosti i umerenu fizičku aktivnost obezbeđuje se zdravo mršavljenje, poboljšanje kvaliteta strukture i čvrstine kože, reaktivacija lokalne cirkulacije ishrana tkiva, smanjenje celulita..

Mogućnost laganih i zabavnih vežbi prilagođenih vašim potrebama na modernoj aparaturi učiniće da umesto iscrpljenosti osetite priliv energije i pozitivnog raspoloženja.

Program Mršavljenja

- Lipo Laser
- Biološka svetla
- RTL
- Vakum
- Multipolar
- Elektrostimulacija
- Power Plate
- Infra Crveni Tunel
- Anticelulit Masaža

Program Detoksikacije

Jedna od najvažnijih stvari koja se dešava unutar programa čišćenja organizma je da se imunom sistemu pruža mogućnost odmora. Imuni sistem je u stanju pripravnosti 24 sata 7 dana u nedelji i mora da radi sve vreme, svaki put kad unesemo hranu u organizam koja sadrži štetne hemikalije, pesticide i druge toksine.

Detoksikacija je proces uklanjanja ili neutralizovanja toksina kroz debelo crevo, jetru, bubrege, pluća, limfne žlijezde i kožu. Razlozi zbog kojih se većina ljudi odlučuje za detoks je značajno povećanje energije, dobijanje osećaja fizičkog boljitka, mentalna jasnoća, oslobađanje od hroničnog umora i hroničnih oboljenja kostiju i zglobova, alergije, čestih viroza, nakupljenog stresa, problema digestivnog sistema, kardiovaskularnih tegoba, uspostavljanja hormonskog balansa, otklanjanje problema kože, mršavljenja, efekta podmlađivanja...
Detoksikacija pomaže vašem organizmu da se izbori sa toksinima, uspostavi ravnotežu i povrati snagu.

DETOKSIKACIJA

- Infra crvene saune
- Infra crveni tunel
- Detox Stopala
- Terapeutska masaža
- Piling tela
- Detoksikacija lekovitom glinom i algama
- Detoksikacija Ajurvedskim biljkama
- OXYGEY BAR ( Udisanje 95% kiseonika uz aromaterapiju)
- Presoterapija
- Elektromagnetna FIR masaža stopala

Infra crvene saune su prirodan, zdrav način da se kalorije sagore bez vežbanja. U toku 20-40 min. Gubi se od 300 -900 kcal. što je ekvivalent veslanju ili trčanju od 30 min. Osobe koje su pokušale da smršaju kroz dijete bezuspešno, upotrebom ove saune biće prezadovoljni. Često je nemogućnost da se izgubi težina povezana sa hemijskom toksičnošću, pošto toksini bivaju uklonjeni iz tela u sauni, gubitak težine prirodno sledi.

Infra crvene saune podižu telesnu temperaturu za 2 do 3 stepena i time pomažu u borbi sa patogenim mikroorganizmima uzročnicima infekcija, jačaju imunitet.

Blagotvorno dejstvo infra crvene saune : opušta mišićno tkivo i tetive,vrsta je pasivne vežbe, podstiče metabolizam, krvotok i srčani mišić, podstiče izgradnju kostiju, blagotvorno deluje na zglobove, sistem probave, upalne procese u telu, kožu, fibromijalgiju, astmu, bronhitis, cirozu jetre, deluje pozitivno na energetske centre, relaksira, povoljno deluje na rad hipofize i drugih žlezda, podstiče proizvodnju hormona rasta, endorfina – hormona sreće.

Infra crvena sauna ubraja se u najvrednije pronalaske za ličnu zdravstvenu prevenciju. Osmišljena je od strane dr. Tadiši Išikava 1967 god. i ona je danas deo integrativne terapije lečenja na mnogim integrativnim klinikama u svetu.

Blagotvorno dejstvo kiseonika: ubrzava ćelijski metabolizam, poboljšava apsorpciju hranljivih materija, vitamina,minerala, stimulativno deluju na krvotok i rad svih organa, ubrzava proces detoksikacije organizma, mršavljenje, povećava izdržljivost, energiju kod povećanih umnih i fizičkih napora, imunitet, usporava starenje.

PRIRODNA KOZMETIKA Gernetic tretmani za telo Gernetic tretmani za grudi Tretman za celulit Povećanje grudi Tretman mršavljenja Podizanje grudi Tretman za strije Smanjenje grudi Tretman za zatezanje tela

- Kreme, losioni, maske i serumi poznatih brendova po pristupačnim cenama * GERNETIC * Renergique's* BABOR

Detox Land
Braće Radić 75 Subotica Tel: 060/555- 1755 www.detoxland.zdravljeza21vek.com